Over Tasting Stories

bekende nederlanders verhalen recepten eten drinken
vlnr/vbnb Jeroen van Inkel, Erwin Nyhoff, Jörgen Raymann, Randy Fenoli, Denise Jannah, Sam de Wit/Pepijn Mol

Welkom bij Tasting Stories, mijn unieke (food)blog. En dit ben ik; Inge Bergakker. In 2009 startte ik een nieuw avontuur: ik werd wedding planner en (landelijk) bruidsbeurzen organisator. Daardoor heb ik met hele bijzondere mensen kennis gemaakt en met hen mogen samenwerken. En ik heb zo ongelofelijk genoten van deze tijd! Halverwege 2016 gaf mijn lichaam echter aan ‘pas op de plaats nu’. Balans werk/privé was ver te zoeken. En in mijn herstelperiode werd het mij ineens allemaal duidelijk; ik was iets kwijtgeraakt wat onlosmakelijk verbonden was met mij als persoon; plezier beleven en de kunst van het geven.

In de stilte ‘hoorde’ ik weer mijn gevoel. Volg je passie en ga nu doen wat je ongelofelijk blij maakt: schrijven over eten. Niet zomaar een foodblog, nee. Het wordt anders. Uniek. Ik zal niet alleen (persoonlijke) recepten verzamelen van (on)zichtbare (minder) bekende N(m)edelanders, maar zij geven (schriftelijk of telefonisch) antwoord op een aantal vragen die betrekking hebben op hun eet ervaringen/gewoonten.

Eén van de doelen van Tasting Stories is om 50 bijzondere verhalen en/of recepten te bundelen en van de opbrengst zullen maaltijden verstrekt worden aan mensen die het in Nederland echt nodig hebben; daklozen, vluchtelingen, eenzame ouderen of zij (kinderen) die onder de armoedegrens leven. Dit is wat ik het liefst doe; teruggeven aan de maatschappij. En het liefst verbind ik hier een prachtig evenement aan vast, maar eerst zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor dit initiatief!

Dus zij die aan het (korte schriftelijk of telefonisch) interview mee doen, dragen op hun eigen manier ook een steentje bij en ondersteunen dit doel! Voorbeeld zien? Klik hier om een Story te lezen.

Het gezicht achter
Mijn moeder was Indisch, ik ben in 1967 geboren in Suriname, de band met Florida is sterk vanwege familie, ik ben mijn man hertrouwd (jaja, dat is echt mogelijk!), samen hebben we twee prachtige dochters van 19 en 15 en drie lieve katten, in de kostbare uurtjes die ik vrij ben leer ik graag iets nieuws bij of lees ik een boek. Nieuwe concepten bedenken en ontwerpen vind ik geweldig, net als nieuwe avonturen aangaan.

Wat mij gelukkig maakt? Mijn gezin, lekker eten, een gezonde dosis humor en vooral veel plezier beleven zodat ik mijn mooiste leven kan leven!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren