Mijn Wall of Fame

Mijn Wall of Fame. Want is het niet leuk om te weten hoe ik in contact ben gekomen met diverse mensen? Ik wil het jullie graag vertellen! Achter elke foto schuilt een mooi verhaal.

Wall of Fame compliatie betreft een aantal foto's van BNers
vlnr vbnb Memory Monroe, Charles Ruffolo, (compilatie van Gay Pride 2012) Miss Lique, Sipke Jan Bousema, Little Chucky Crew, Humberto Tan

Claudia van Etten aka Memory Monroe heb ik ontmoet tijdens een beurs waar zij mij voor uitnodigde. Ik wilde haar graag laten optreden tijdens een bruidsbeurs en wilde al geruime tijd kennis maken met haar. Helaas is het er nooit van gekomen dat zij op één van mijn bruidsbeurzen/events heeft gestaan, maar één ding is zeker. Zij is een ontzettend gedreven, gepassioneerde en lieve vrouw welke ik absoluut aanraad voor events. Ik heb haar diverse keren zien optreden/zingen en zij is absoluut een professional.

Verder tref je op deze Wall of Fame Charles Ruffolo aan aka The NetworKing die ik via zijn PA leerde kennen. Ik ben een tijdje lid geweest van zijn netwerk organisatie. Want ik ben van mening dat netwerken cruciaal is. Zoals Charles zegt It’s not who you know, but who knows you!  De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het als lastig ervoer om als wedding planner (wat ik toentertijd was) te ‘mingelen‘ tussen de aanwezigen. En dat lag absoluut meer aan mij dan hen. Ik ben er een tijdje tussenuit geweest, maar ik ga binnenkort weer naar een seminar van Charles. Een goede spreker, bijzonder inspirerend en wat ik zo bijzonder aan Charles vind; hij geeft ontzettend veel terug aan de maatschappij. My kind of guy!

Wall of Fame is een compilatie van foto's van de Gay Pride 2012
Strijders voor de Liefde

Gay Pride 2012. Exquisite Gay Weddings, welk bedrijf toentertijd mijn specialisatie was in het homohuwelijk (nu is deze in handen van Antonio Ortega), werd gevraagd om op de eerste boot met o.a. zangeres Miss Lique mee te gaan. Wat een eer! Het was een hele bijzondere dag met Mel Sikkema als sidekick fotografe. Van dit event heb ik nog een blog geschreven welke je hier kunt lezen. Het verkleedpartijtje wat ik in gedachten had, heb ik achterwege gelaten. Uiteindelijk heeft vriendin Chantal mijn haar geverfd en gevlochten voor deze speciale gelegenheid. Het was echt een feest die dag! Met aan boord o.a. diverse leden van het COC, Sipke Jan Bousema, Strijders voor de Liefde en de groep Little Chucky Crew (ze behaalden in 2012 een finale plaats bij Hollands Got Talent).

Wall of Fame is een foto van de homepage van het say yes to the dress event met Randy Fenoli
SYTTDEvent 2016

And last but not least op deze Wall of Fame. In 2015 en 2016 mocht mijn bedrijf Mountainfield Luxurious Events (ism met Nozza Weddings & Events) het Say Yes to the Dress Event (met niemand minder dan Randy Fenoli van het bekende programma op TLC) in Nederland neerzetten. Ook dat was heel bijzonder en een eer om te mogen doen. In 2015 werd gevraagd om aan tafel te zitten bij Humberto Tan. Randy dan heh, wij mochten aanschouwen 😉 De jurk die ik aan had, werd gesponsord door Lady Plus Fashion.

Van de SYTTDEvents zijn twee films gemaakt. Van 2015 kun je hier zien. Wil je die van 2016 zien, klik dan hier.

En zou het niet GEWELDIG zijn als al deze mensen zich zouden inzetten voor het initiatief van Tasting Stories? Benaderen zal ik ze. Keeping fingers crossed!
hantekening inge bergakker

Bewaren