Disclaimer

Disclaimer
Al het onderstaande is van toepassing op de website van Tasting Stories. Door deze te bezoeken ga je akkoord met de disclaimer.

Samenwerken
Ben jij een (on)zichtbare (minder) bekende N(m)edelander en ben jij bereid een aantal vragen over je eet gewoonten en een (persoonlijk) recept met de lezers van Tasting Stories te delen? Dan kom ik graag in contact met je! Zoals ze in Amerika zeggen ‘hit me up!‘.

Mocht je iets willen delen over nieuwe kookboeken, interessante workshops, producten, restaurants en/of must see (culinaire) evenementen vertel het mij dan. Ik schrijf er graag een review over. Info kun je sturen naar info@tastingstories.com
Uiteraard geldt dit ook voor persberichten en/of uitnodigingen.

Toesturen van producten
Dit wordt bijzonder gewaardeerd, maar dat geeft niet de garantie dat ik er over zal schrijven. Ik zal er over schrijven wanneer ik er enthousiast over ben en als het product kwalitatief aansluit bij Tasting Stories . Tip: bij twijfel neem je contact op voordat je een product toestuurt.

Voor alle duidelijkheid; ik maak geen reclame voor producten waar ik niet achter sta of die geen relatie hebben met Tasting Stories. Bij een review gaat het dus altijd om mijn eigen en persoonlijke mening. Deze valt niet te beïnvloeden. Een winactie wordt bijzonder gewaardeerd door de lezers. Op deze manier kan een product onder de aandacht gebracht worden. Neem ook in dit geval contact op zodat er een gerichte campagne gemaakt kan worden.

computer statistieken samenwerken disclaimerAdvertorials
Dit zijn gesponsorde artikelen waarvoor betaalt wordt. Een manier waarop bloggers geld verdienen. Te vergelijken met advertenties in een magazine. Niet alle advertorials worden geplaatst. Het moet inhoudelijk en qua kwaliteit bij Tasting Stories aansluiten. Ik publiceer dan ook alleen advertorials als ik de volledige eindredactie heb en mijn eigen mening mag publiceren. Bij plaatsing zal er altijd vermeld worden dat het om een sponsoring gaat. Op de social media kanalen wordt hashtag #spon gebruikt. Bij interesse kan altijd contact opgenomen worden.

Contact
Wil je nog wat kwijt of heb je een alsnog een vraag, suggestie of een leuk idee? Dan mag je altijd het contact formulier invullen of een mail sturen naar info@tastingstories.com


NB: Alle foto’s, interviews en informatie op Tasting Stories zijn gecreëerd door en eigendom van Tasting Stories tenzij anders vermeld. Er wordt zorgvuldig omgegaan met het vermelden van (foto)credits. Mocht dit een keer niet goed gegaan zijn: neem contact op zodat dit alsnog gecorrigeerd kan worden.  Zowel de foto’s als teksten mogen niet in zijn geheel of gedeeltelijk zonder toestemming gekopieerd, verkocht of gebruikt worden. Dit mag alleen als Tasting Stories op de hoogte is van de plaatsing van de gebruikte teksten (incl. foto’s met een linkvermelding van Tasting Stories).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren